F.A.Q.

Wordt de apparatuur afgeleverd of moet ik deze zelf ophalen?
Apparatuur dient zelf te worden opgehaald en zelf te worden geretourneerd, altijd op afspraak. U kunt voor elke gewenste dag apparatuur huren, dus ook voor op een zondag. Echter het ophalen en retourneren dient binnen de openingstijden plaats te vinden.
Tegen een meerprijs kan apparatuur worden bezorgd en/of worden opgehaald. Ook buiten openingstijden.

Welke kabels krijg ik bij mijn gehuurde apparatuur?
Alle apparatuur wordt geleverd met de bijbehorende kabels, zodat deze plug & play te gebruiken is. Alle speakersets kun je in een Ipad, telefoon, laptop of DJ-set pluggen. Van iedere type kabel wordt een extra exemplaar meegeleverd, voor het geval er een kabel onverwacht kapot gaat; dan heb je altijd een reserve kabel bij de hand. Eventueel krijg je ook extra verlengsnoeren en/of stekkerdozen naar wens.

Moet ik mij legitimeren bij het ophalen van apparatuur?
Je moet je legitimeren bij het ophalen van de apparatuur. Dat betekent dat je een geldig legitimatiebewijs dient te tonen waar een kopie van gemaakt zal worden. Ook dien je een rekening van je mobiele telefoon te tonen (maximaal 1 maand oud, bedragen mogen onzichtbaar gemaakt worden).

Voor de huurperiode maken wij een huurovereenkomst op. Let er bij het afhalen van de apparatuur op dat degene die als ‘vertegenwoordiger/contactpersoon’ op de huurovereenkomst is vermeld ook daadwerkelijk de apparatuur ophaalt. Indien dit niet het geval is, dien je dat vooraf aan ons te melden. De persoon die de apparatuur komt ophalen dient zich te legitimeren met een geldig legitimatiebewijs en een rekening van zijn/haar mobiele telefoon te tonen.

Kan ik mijn reservering annuleren?
Reserveringen kunnen tot 48 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Annuleer je later of kom je niet opdagen dan brengen wij hiervoor kosten in rekening.

 

Speaker Verhuur Utrecht is goed te bereiken vanuit Utrecht, Maarssen, Nieuwegein, Zeist, Houten, Bunnik, Bilthoven, Vianen, Leidsche Rijn, Breukelen, Driebergen, De Bilt, Groenekan, Lopik, Hagestein, Woerden, Montfoort, Harmelen, en Soesterberg!